DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Voordelen van grindplaten

De Callens Montauban Grindplaten

De Callens Montauban bodemversterkingssystemen bieden een poreuze ondergrond die de grasgroei volledig ondersteunt, waardoor het een mooi en veel milieuvriendelijker alternatief is voor traditionele bestrating. Ontdek wat de voordelen zijn van onze grindplaten.

De grindplaten van Callen Montauban zijn gemaakt van 100% gerecycled polyethyleen en ontworpen voor langdurig gebruik. Ze zijn gemakkelijk samen te voegen tot een structuur die thermische uitzetting kan verdragen. Deze draagt ook in grote mate bij aan de afvoer van regenwater, waardoor men het kan combineren met een duurzaam stedelijk drainagesysteem, die het overstromingsrisico enorm vermindert.

Bovendien maakt de hoge draagkracht en het antisliptopoppervlak met verhoogde noppen van onze grindplaten het perfecte oppervlak voor elk soort verkeer, of het nu gaat om voertuigen, dieren of voetgangers. Ontdek hier de voordelen van grindplaten.

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ONZE GRINDPLATEN

Je kunt er op rijden.

Met een hoog draagvermogen van 350 t/m2 kunt u auto’s, vrachtwagens, dubbeldekkers, dubbeldekkers en zelfs tanks op Rite Pave rijden. De anti-slip eigenschappen zorgen ook voor een ideaal oppervlak om te rijden.

 

Fleur uw oprit op met gras, grind of aarde

Onze grindplaten ondersteunen de grasgroei volledig en kunnen gevuld worden met een verscheidenheid aan invulmaterialen zoals grind, stenen, grond, bastspaanders, zand en rubbergranulaat – een geweldig alternatief voor de traditionele oprit.

 

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van 100% gerecycled materiaal

Milieuvriendelijke productie in onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk van 100% gerecycleerd polyethyleen om te helpen voorkomen dat kunststofafval op stortplaatsen terechtkomt.

 

Duurzaamheidsduur van 20 jaar

De duurzaamheid van Rite Pave is bestand tegen zware belastingen en thermische uitzetting. Dit is ongeëvenaard met een levensduur van 20 jaar.

 

Snelle en eenvoudige installatie

Onze grindplaten zijn ontworpen met het oog op een snelle en efficiënte installatie.  Gemakkelijk te snijden en te leggen, zonder dat er speciale gereedschappen nodig zijn. Ten slotte zijn de legpercentages uitgerekend op een uitstekende  120 mper manuur.

 

Rendabel en makkelijk in transport

Zeer concurrerend alternatief voor de traditionele verhardingsmethoden. Makkelijk te vervoeren, één vracht kan to 1300 mbevatten. Dit leidt tot lagere brandstofkosten – zowel voor u als voor het milieu.

 

Waterdoorlatend ontwerp

In tegenstelling tot traditionele bestrating is het doorlatende karakter van ons opritrastersysteem zeer bevorderlijk voor de afwatering, waardoor het systeem compatibel is met een Duurzaam Stadsafvoersysteem. Bovendien voorkomen onze grindplaten de verdichting van aarde of grindvulling, waardoor een betere afwatering verder wordt bevorderd.

 

Bezoek de productpagina voor meer informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest