Azobé Strips

Hardhouten strips van topkwaliteit azobe. Deze strips zijn te bestellen in diverse lengtematen. Azobe strips zijn speciaal geschikt voor buitengebruik. Al ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen met een officieel keurmerk. Hoge kwaliteit azobe hardhout met een optimale prijs- kwaliteitsverhouding. Zie onderstaand voor meer informatie

Wissen

Azobé
Een prachtige hardhoutsoort! Deze houtsoort heeft een rode tot chocoladebruine kleur en is relatief zwaar. Azobé valt in een hogere prijsklasse, omdat het hout van zeer goede kwaliteit is en een lange levensduur heeft. Om het verkleuren van Azobe tegen te gaan, kun je het best gebruik maken van een hardhoutolie.

Azobé-hout valt in duurzaamheidsklasse 1

Verwerking
Deze paal is uiterst geschikt voor het maken van een kantopsluiting, schuttingpaal, vlonderregel of beschoeiing. Het is een uiterst duurzaam product dat jarenlang meegaat, dit is te danken aan het harde materiaal. De punt zorgt ervoor dat de paal gemakkelijk in de grond te bevestigen is. Deze paal is ook geschikt voor bevestiging in grond en water.

Extra informatie

Hoogte

,

Lengte

3 m, 3.50 m, 3.55 m

Breedte

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Azobe Strips” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *