DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Rite-Edge Afboordingen

De Rite-Edge afboording, landscaping made easy

De RITE-EDGE is de keuze voor professionele landschapsontwerpen. Ontworpen door professionelen, voor professionelen. Steeds meer gespecificeerd als de voor de hand liggende afboording voor gazons, begrenzingen , bedden en paden, waardoor die ongerepte nette tuinaccommodatie met perfecte rechte hoeken en benijdenswaardige rondingen en vormen behouden blijft. Een visueel aantrekkelijk landschapsontwerp in geen tijd.

De RITE-EDGE, die veilig op zijn plaats wordt gehouden door pinnen met weerhaken, wordt vervaardigd van een Aluminiumlegering van luchtvaartniveau die wordt ontworpen om minstens 27 jaar mee te gaan. Dit zorgt er voor dat herschilderen, roest of vervanging een zorg moet wezen. De  RITE-EDGE, die licht en gemakkelijk te hanteren is, komt in lange lengtes en heeft een uniek, telescopisch ontwerp om de installatie zeer netjes, snel en gemakkelijk te laten verlopen. Het profiel van RITE-EDGE heeft een gladde ronde bovenrand, dus geen scherpe randen waaraan u zich kan snijden of de die grasmaaimessen kunnen beschadigen. De raatvormige opbouw zorgt voor maximale kracht voor zware grasmaaiers en een optimale weerstand tegen vorstuitzetting.

De RITE-EDGE is vervaardigd van Aluminiumlegering 6063 tot een T6 hardheid terwijl de bevestigingspinnen van Aluminiumlegering 6061 tot een T6 hardheid zijn. Dit is ontworpen met een levensverwachting van 27 jaar. Wij adviseren 5 cm (2″) overlapping voor elke verbinding die in aanmerking moet worden genomen bij de berekening van de benodigde lengte.

Voordelen

  • Permanent – geen onderhoud nodig
  • Gemakkelijk te installeren
  • Bespaart uren toekomstig werk
  • Houdt uw tuin op zijn best
  • Veel opties tot begrenzing – Zand, grind, gazon, kiezelstenen, leisteen

Een prachtig, duurzaam landschapsontwerp zonder de moeizame uren. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Ons team specialisten staat voor u klaar. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie, handleidingen en technische fiches.

Is dit het juiste product niet voor uw project? Callens Montauban biedt een uitgebreid assortiment begrenzingen aan voor professionelen, bekijk hier onze andere afboordingen.

https://callens-fg.be/producten/afboordingen/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest