Loading...
Loading...

Barenbrug Lawn Clover

Creëer een zelfvoorzienend gazon

  • Bespaar op kosten voor kunstmest
  • Bestendig tegen droogte
  • Puur of in combinatie met gras
  • Het hele jaar door groen
  • Dicht gazon
Artikelnummer: 8718911083839 Categorieën: , Tags: , , , , , , , , ,
Loading...

Beschrijving

Bespaar op kosten voor kunstmest en water

Lawn Clover van Barenbrug bestaat uit witte klaver met kleine blaadjes die tegen droogte kunnen. Lawn Clover bindt stikstof uit de lucht en geeft het vrij aan de bodem, waardoor het ten goede komt aan de groei van gras. Zo creëer je een zelfvoorzienend gazon waarvoor geen kunstmest meer nodig is. Lawn Clover kan redelijk goed tegen droogte en helpt je om de droge periodes in de zomer te overbruggen.

 

Puur of in combinatie met gras

Lawn Clover kan worden ingezet als monocultuur of in combinatie met gras. Gazons met alleen Lawn Clover zijn het beste als ze licht tot gemiddeld worden belopen. Als het wordt gecombineerd met gras, is het uitermate geschikt voor sportgazons. Lawn Clover kan goed met alle grasmengsels van Barenbrug worden gecombineerd. Vergeet alleen niet om minder kunstmest te gebruiken!

 

Het hele jaar door groen

Lawn Clover groeit het hele jaar door. Op het moment dat gras (overgaat op) de winterstand, zorgt Lawn Clover ervoor dat het gazon zijn mooie groene kleur behoudt.

 

Dicht gazon

Maai regelmatig en dan krijgt jouw gazon (gemengd) met Lawn Clover een dichte structuur en heeft onkruid minder kans om te overleven. Hoe vaker je maait, hoe fijner alles eruit komt te zien. Een bijkomend voordeel is dat je gazon minder last heeft van plekken waar huisdieren hebben geplast en er ook sneller van herstelt. Lawn Clover komt ten goede aan de biodiversiteit. Het is een duurzame keuze!

Extra informatie

Gewicht15 kg
Merk

Barenbrug

Vestigingssnelheid

Gemiddeld

Stikstofbehoefte

Zeer laag

Groeisnelheid

Snel

Zaaihoeveelheid per m2 puur

10g

Zaaihoeveelheid gemengd

50g /1kg gras

Maaihoogte

20-30 mm

Zaai diepte

5mm

Verpakking

10kg