DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Welkom bij Callens Montauban

Ons streven is om u te voorzien van de hoogste kwaliteit service, ondersteund door een uitgebreid assortiment, diepgaande productkennis, efficiënte logistiek en een uitgebreid netwerk.

Wij beschouwen bescherming als een integraal onderdeel van onze dienstverlening, waarbij we niet alleen producten leveren, maar ook onze expertise delen. We bouwen een vertrouwensrelatie op met u, onze gewaardeerde klant, vanaf de allereerste stappen in de voorbereiding van uw project. We denken actief met u mee om de optimale oplossing te vinden voor uw groenproject. Deze toewijding gaat verder dan de voltooiing van het project, want we blijven u voorzien van deskundig bemestingsadvies en verantwoordelijke adviezen voor bestrijdingsmiddelen, indien nodig.

Het is van groot belang voor ons om u niet alleen te voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen, maar ook om u constant op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Samen met u willen we vooruitkijken en plannen maken voor de toekomst. Uw uitdagingen in de context van tuin-, park- en openbaar groenbeheer zijn onze prioriteit.

Beschermen

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents.

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Onze inzet voor bescherming omvat tevens een sterke nadruk op lokaal engagement. Wij hechten grote waarde aan de keuze om producten lokaal te vervaardigen en stimuleren het gebruik van onze eigen producten.

Ons streven is om, waar mogelijk, productie in België te laten plaatsvinden, als een teken van onze toewijding aan lokale economische versterking.

Kort samengevat, onze benadering van bescherming omvat het gebruik van de meest hoogwaardige materialen, het bieden van advies in elke fase van het proces, het delen van kennis en het actief ondersteunen van lokale initiatieven. Uw uitdagingen in de context van tuin-, park- en openbaar groenbeheer vormen onze voortdurende zorg en toewijding.

Green urban development

Het belang van groenvoorzieningen in een stedelijke of gemeentelijke context kan niet worden onderschat, aangezien deze een cruciale rol spelen in de leefbaarheid van steden en gemeenten. Met ons initiatief, het Callens Montauban Green Urban Development-programma, trachten wij effectieve oplossingen te bieden voor de complexe uitdagingen rond de integratie van groenvoorzieningen binnen stedelijke en gemeentelijke gebieden.

Ons hoofddoel is het actief bevorderen van de creatie van aangename, groene ruimtes die niet alleen de bewoners de gelegenheid bieden om te ontspannen, maar die tevens de natuur en het milieu aanzienlijk ten goede komen. Dit uit zich concreet in de levering van hoogwaardige en duurzame materialen voor diverse toepassingen, zoals daktuinen, parken en het behoud van bomen.

Bovendien streven wij ernaar om met het Callens Montauban Green Urban Development-programma een breed publiek bewust te maken van de cruciale rol die groene infrastructuur speelt binnen steden en gemeenten. Wij zijn vastbesloten om de noodzaak van groene elementen in stedelijke omgevingen te benadrukken en samen te werken aan een duurzamere en leefbaardere toekomst.