Opkomend Event Webinar Wortelwering-Geleiding-Substraten 12 Oktober

Welkom bij Callens Montauban

Ons doel is u door het aanbod van een groot assortiment, een grondige productkennis, een goede logistiek en een uitgebreid netwerk de beste service te bieden.

Beschermen betekent dat wij naast het leveren van producten ook onze kennis delen en actief in alle vertrouwen een relatie met u, onze klant, opbouwen. Dit start bij de voorbereiding van uw project, waar wij met onze expertise meedenken om tot de ideale oplossing te komen voor uw groenproject en dit gaat tot ver na de realisatie van uw project, waar wij steeds over het correcte bemestingsadvies en een verantwoordelijk bestrijdingsadvies geven indien nodig. Het is voor ons van groot belang dat wij u naast kwaliteitsvol en duurzaam materiaal steeds informeren over de laatste ontwikkelingen, en dat we samen overleggen en nadenken over de toekomst. Uw uitdagingen, in tuin, park of openbaar groen, vormen onze zorg.

Bodem

Beschermen

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents.

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees.

Ook betekent beschermen terugkeren naar het lokale. De keuze maken om producten lokaal te maken en de keuze maken om meer en meer te gaan werken met eigen producten is voor ons heel belangrijk. Als we het in België kunnen doen, dan doen we dat. Het steunen van projecten van onze klanten hoort daar ook bij. Zo hebben wij klanten die vuurschalen maken, biologische smeerolie produceren, tuinmeubelen maken. Deze worden steeds met veel plezier tentoongesteld in onze verkooppunten.

Samengevat: Beschermen door de meest kwaliteitsvolle materialen te gebruiken, door in iedere stap van het proces advies te geven en steeds kennis te delen en door terug te keren naar het lokale. Uw uitdagingen in tuin, park of openbaar groen vormen onze zorg.

Green urban development

Groen in een stedelijke/gemeentelijke omgeving is van groot belang voor de leefbaarheid van een stad en gemeente. Met het Callens Montauban green urban development verhaal willen wij antwoord bieden op de uitdagingen van groenimplementatie in steden en gemeenten. Hierbij zetten wij actief in op het creëren van aangename groene ruimtes die iedereen toelaten om tot rust te komen en waar de natuur enorm mee gebaat is. Dit vertaalt zich in het verdelen van kwaliteitsvolle en duurzame materialen voor daktuinen, parken, bomen, etc. Daarnaast willen wij met het Callens Montauban green urban development verhaal iedereen sensibiliseren over het belang van de groeninfrastructuur in steden en gemeenten.

Bomen in de stad