DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Voordelen Afboordingen

Afboordingen. Er zijn zoveel redenen om een gazon te omranden met de Callens Montauban stalen afboordingen – naast het feit dat het er geweldig uitziet. We hebben de top 5 hieronder opgesomd

1. De rand wordt netjes en opgeruimd gehouden.

Hoe goed een tuin ook is ontworpen, rommelige randen kunnen het algehele effect verbrodden en een mooi gazon verpesten.

2. Randen kunnen een barrière vormen voor planten, onkruid en graswortels die over een border trekken.

De afboordingen van Callens Montauban zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes. Kies zeker de geschikte diepte als u afboordingen koopt om planten of gras op afstand te houden.Veel grassoorten vereisen een veel diepere afboording dan wat we in België gewend zijn. Het advies in Australië is bijvoorbeeld om ongeveer 30 mm van de rand te graven om te voorkomen dat de graswortels zich in de begrenzing verspreiden. In België is een van de ergste groeiers kweekgras, waarvan de wortels zich tot 200 mm kunnen uitstrekken.

3. Mulch en grind worden in toom gehouden door de afboording.

Dit is vooral belangrijk bij het omranden van bomen en struiken in gazons.

4. Verbetert en behoudt de oorspronkelijke ontwerpvorm.

Callens Montauban afboordingen zijn het ideale, onopvallende product om de verschillende delen van een tuin te helpen afbakenen. Hoewel de meeste klanten kiezen voor een bruine rand, zijn er andere kleurkeuzes beschikbaar die passen bij elk ontwerp.

5. Nulonderhoud.

Eenmaal geïnstalleerd, vereisen onze afboordingen geen onderhoud. Als het product op de juiste manier is geïnstalleerd, is het mogelijk om tot en zelf over de afboordingen te maaien. Het hele assortiment is geschikt voor de meeste maaiers, inclusief tractormaaiers. Eenmaal geïnstalleerd, is het netjes houden van uw begrenzingsgebied simpel met een snoeischaar of een trimmer.

Spreek met één van onze medewerkers om de juiste manier van installeren te bespreken.
Callens Montauban heeft al 50 jaar ervaring met afboordingen. Maak gebruik van die ervaring en spreek met een lid van ons team om een goede afboordings-installatie voor uw tuin te bespreken. In die 50 jaar zijn we via onze klanten de meeste soorten gazon- en grondcondities tegengekomen en adviseren we graag welk product het meest geschikt is voor uw project.

Bekijk hier ons assortiment afboordingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest