DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Voordelen Afboordingen

Hieronder lijsten we de talrijke voordelen van afboordingen uit.  meeste goed ontworpen landschappen bestaan uit verschillende gebieden die verschillende doelen dienen, zoals een zithoek, een moestuin of een bloemenperk. De rand van het landschap helpt om elk van deze afzonderlijke ruimtes te accentueren en tegelijkertijd een bindend element te geven aan het ontwerp van uw tuin. De rand kan eveneens praktisch zijn, zoals het in plaats houden van mulch en het verhinderen van maaimachines om uw gewaardeerde planten te beschadigen. Afhankelijk van uw esthetische en functionele doeleinden voor de randafwerking variëren de opties van eenvoudige rechte installaties tot ingewikkelde afzonderingen en alles daartussenin. Wij helpen u om alle afwegingen te maken, zodat u kunt beslissen welke afboordingen het beste werken in uw tuin.

Verschillende toepassingen van afboordingen

De afboording zorgt voor mooie, scherpe lijnen tussen de verschillende gebieden. Het is het meest zichtbaar tussen een gazon en de aangrenzende tuin, maar afboordingen kunnen eveneens een bloemenperk, een struikbed, een enkele boom of een overgang van een patio naar een omliggende tuin bepalen. Het benadrukt de lijnen van deze perken, en het leidt het oog naar het volgende aandachtspunt in de tuin.
Praktisch gezien helpt de landschappelijke afboording om te voorkomen dat het gras in de omringende tuingebieden kruipt. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat er grond of mulch in tuinbedden op het gazon terechtkomt komt. Callens Afboordingen vormen ook de begrenzing van paden van los materiaal, zoals grind of mulch; het houdt duidelijk afgebakende paden in stand en houdt het materiaal op zijn plaats.

De hogere afboordingen, zoals korte hagen of lage schermen, zoals onze verhoogde callens afboordingen, kunnen duidelijk het wandelpad afbakenen. Het gebruiken van afboordingen dient ook om bezoekers van gebieden weg te houden waar u dat wilt, zoals bloemenperken of moestuinen. Afboordingen kunnen dus heel wat voordelen met zich meebrengen.

Wij produceren nu zelf ook hoog kwalitatieve begrenzingen op maat. Contacteer ons voor meer informatie en bekijk ons assortiment afboordingen hier: https://callens-fg.be/producten/afboordingen/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest