DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Uitrustingen Tuinwerkers

Als u tuiniert, weet u dat de term uitrusting verwijst naar meer dan alleen de gereedschappen die u gebruikt, zoals schoppen, harken, snoeischaren en maaiers. Voor mensen die “graven in het zand”, hetzij als een hobby of een beroep, is werkkleding een even belangrijk onderdeel van je uitrusting. Het moet comfortabel, duurzaam en functioneel zijn. Tuiniers en landschapsarchitecten proberen meestal niet om een ​​fashion statement te maken met wat ze dragen.

  • Werkschoenen

Werkschoenen zijn van groot belang. Je wilt dat je voeten comfortabel en droog zijn. Voor sommige taken is het dragen van veiligheidslaarzen een goed idee. Een goed paar werkschoenen om door modder te dwalen, over rotsen te klimmen en hellingen te manoeuvreren is essentieel in de tuinbouw. Onze werkschoenen bieden ook bescherming tegen het stoten van je teen, veranderingen in het weer en vallende gereedschappen. Evenals zijn ze waterdicht en duurzaam. Wij bieden ook varianten aan met gewatteerde kragen voor extra comfort, telkens van de beste kwaliteit.

  • Accessoires

Als het gaat om andere beschermende kleding, moet geen enkele tuinman geen paar stevige handschoenen hebben. Zonder handschoenen loopt een tuinman of een tuinarchitect het risico blaren te krijgen, evenals snijwonden en schaafwonden door doornen en gereedschap. Je moet ook je ogen beschermen tijdens het gebruik van elektrische apparaten door een gewone bril of veiligheidsbril te dragen. En misschien hebt u speciale apparatuur nodig bij het gebruik van pesticiden, meststoffen en andere chemicaliën. Herhaalde blootstelling kan huiduitslag, zenuwaandoeningen, aandoeningen van de luchtwegen en een verscheidenheid aan chronische ziekten veroorzaken. Deskundigen raden aan om neopreen- of rubberhandschoenen, een veiligheidsbril, een lange broek, een shirt met lange mouwen en stevige schoenen te dragen bij het mengen van chemicaliën. Comfort, duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid zijn belangrijk als het gaat om het selecteren van landschapsuitrusting en tuinwerkkleding.

Dit is dan ook waar wij op focussen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat enkel merken van de beste kwaliteit, tegen betaalbare prijzen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest