Loading...
Loading...

Fibrotex

De fibrotex is samengesteld uit vernadelde jute vezels zonder draad of syntethisch garen. Deze kwalitatieve mat laat geen zonlicht door waardoor ontkieming en ontwikkeling van onkruiden verhindert wordt. De mat is 100% biologisch afbreekbaar en dit in een periode van ± 3 jaar. Er kan netjes in geplant worden mits een insnijding in L-vorm of kruis.

Loading...

Beschrijving

De fibrotex is samengesteld uit vernadelde jute vezels zonder draad of syntethisch garen. Deze kwalitatieve mat laat geen zonlicht door waardoor ontkieming en ontwikkeling van onkruiden verhindert wordt. Tevens heeft de mat een sterke luchtporositeit die de gezondheid van de bodem dus niet belemmert.

De mat is 100% biologisch afbreekbaar en dit in een periode van ± 3 jaar. Er kan netjes in geplant worden mits een insnijding in L-vorm of kruis.

FIBROTEX® is een textiel met nauwe vereniging  van plantenvezels die geselecteerd zijn op hun eigenschappen.  Het zorgt tevens voor een betere penetratie van regenwater en integreert esthetisch en functioneel in de omgeving van de plantages dankzij zijn lichtbruine kleur.

Fibrotex® op rol wordt speciaal aanbevolen voor hellingen waar de doorlaatbaarheid zo hoog mogelijk moet zijn.

 

Extra informatie

AfmetingenN/B
Grammage

Lengte

25 m

Breedte

,

Dikte