Loading...
Loading...

Enkele Draaipoort

Klassiek design

De Fortinet draaipoort is minutieus afgewerkt: het kader is onder verstek gelast en afgewerkt met elegante Fortinet gaasvulling. De volledig nieuw ontwikkelde poortaccessoires (slot, krukken en scharnieren) zijn uniek in hun soort en bieden een discreet doch eigentijds design aan de Fortinet draaipoort.

Stevige constructie

Alle onderdelen van de Fortinet draaipoort hebben een zeer stevige constructie: kader, gaasvulling, palen, scharnieren en sluitsysteem.

Veiligheid en zekerheid

De sterke constructie van de vleugels en palen gecombineerd met stevige en hoog kwalitatieve poorttoebehoren resulteren in een veilige en betrouwbare oplossing. Door het unieke sluitsysteem is het quasi onmogelijk om een gesloten poort open te breken.

Snelle installatie

De Fortinet draaipoort is optimaal ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. De verschillende onderdelen zijn tot een minimum beperkt.

Loading...

Beschrijving

Zie bijlagen voor volledige productinformatie

KADER

Fortinet enkele draaipoorten:
Het poortkader is vervaardigd uit vierkante staalbuis met een profiel van 40 x 40 mm.
Voorzien van een Betafence merkplaatje.

GAASVULLING KADER

Fortinetgaas met vierkante mazen van 50 x 50 mm, in het poortkader gelast. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas.

PALEN

De palen zijn aangepast volgens de verschillende hoogtes van de poort en zijn afgewerkt met een kunststof dop.

BEDEKKINGSPROCÉDÉ & KLEUR

Bedekkingsprocédé

De Fortinet draaipoort krijgt een beschermende anti-corrosielaag en een polyester coating met perfecte hechting.

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Zwart RAL 9005 (Sommige types)

TOEBEHOREN

Het unieke sluitsysteem met geïntegreerd cilinderslot, de kruk en de slotaanslag met een moderne look, bieden een veilige en esthetische oplossing. De Fortinet draaipoort is voorzien van zwarte-zilver gekleurde en regelbare scharnieren, in een eigentijds design in lijn met de krukken. Alle toebehoren zijn gemaakt uit roestvrije materialen (roestvast staal, aluminium en hoogkwalitatief kunststof).

De Fortinet dubbele draaipoort is voorzien van een grondgrendel, grondgrendelgeleider en grondplaat.

Een voetstuk is beschikbaar voor de installatie van de poortpalen met een diameter van 60 mm op verharde ondergrond. Een hulpstuk is beschikbaar om de Fortinet draaipoort met de slotaanslag of met de scharnieren rechtstreeks aan een muur te bevestigen.

De Fortinet dubbele draaipoorten van 3000 x 1750 / 1950 mm en 4000 x 1750 / 1950 mm zijn uitgerust met een aangepast grondgrendelsysteem en vierkante poortpalen.

Extra informatie

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Hoogte

, , , , ,

Kleur

,

Breedte