DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

Boost uw gazon na de winter

Gazon heeft het tijdens de koude periode niet gemakkelijk. Zonder speciale najaarsverzorging komt het doorgaans verzwakt uit zijn winterslaap. Mos, vergeling en dunne begroeiing ontsieren het uitzicht. Gelukkig kan je de meeste gazons snel naar hun vroegere glorie terugbrengen dankzij aangepaste voeding.

Hoe is het gesteld met de gazons van jouw klanten? Voor iedere situatie is er een aangepaste meststof, die het gras een welverdiende voorjaarsboost geeft.

Situatie 1: mos in het gazon

Doordat het gazon in de koude maanden wat verzwakt, ziet mos zijn kans om de plaats van het gras in te nemen. Gelukkig is er een manier om het mos terug te verminderen.

5413448022827

DCM GAZON PUR

Voed het gazon met DCM GAZON-PUR de meststof met indirecte werking tegen mos. Kam het mos na twee tot drie weken simpelweg uit het gazon, en laat de evenwichtige voeding het gras versterken.

 

 

 

 

Situatie 2: Het gazon is vergeeld en ligt er mager bij

Gazons kunnen er na de winter ook mager en geel bij liggen. Dit is vaak het geval met vrij recent aangelegde gazons waar de voorraadbemesting is opgebruikt en er te weinig werd bijgevoegd.

5413448022827

 

CFG START

CFG Start 24-5-8+2MgO levert de grasplant constant voeding voor 4 tot 5 maanden. Het bevordert een gezonde en gebalanceerde groei en bevat magnesium om de kleur van het gras te verbeteren. CFG Start is ideaal voor gebruik aan de start van het seizoen.

 

 

Situatie 3: Het gazon is gezond en groen

Dit is het gedroomde scenario. Het gazon had duidelijk voldoende voeding om ongeschonden door de wintermaanden te komen. Dat wil je dan ook zo houden!

 

5413448022827

DCM Vital-Green

Behandel het gazon daarom in het voorjaar

met DCM Vital-Green. De combinatie van snel- en langzaamwerkend stikstof zorgt voor ee n gelijkmatige groei van het gras. Magnesium en ijzerchelaat houden het gazon stralend groen!

 

 

 

admin-ajax.php

 

CFG ACTIEF

Bevat magnesium voor een goede kleur en het voorkomen van stress-symptomen. CFG Actief 18-5-18+2MgO is voor gebruik in april tot september en geeft een langdurige werking. Dat is efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk.

 

 

 

Situatie 4: Strooi één maal voor het ganse jaar

Geef je gazon alle nodige voedingsstoffen gedurende het hele jaar. Ga zo efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk te werk. 

admin-ajax.php

CFG UNIVERSAL

Het product werkt 8-9 maanden. De voeding wordt voornamelijk afgegeven op basis van temperatuur. Het voedingsaanbod sluit aan bij behoefte van het gras. CFG Universal 27-5-5+Fe is een efficiënte NPK meststof die maar 1 toepassing per jaar nodig heeft voor voldoende voeding gedurende het groeiseizoen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest