DEELNEMER GREEN EXPO GENT Kom ons bezoeken! 22-23-24 september 2024

🎉 Trots om al 25 jaar TerraCottem, Soil Conditioning Technology-distributeurs te zijn! 🌿
 
Dit jaar vieren we een mijlpaal als distributeur van Terracottem, en we kunnen niet trotser zijn op het traject dat we hebben afgelegd. Al een kwarteeuw hebben we met passie en toewijding gewerkt om de voordelen van Terracottem met onze klanten te delen, en we zijn vastberaden om nog vele jaren van succes te beleven.
 
Terracottem heeft ons in staat gesteld om de wortelontwikkeling van uw gras te verbeteren, waardoor het dieper en sterker groeit. Dit resulteert in een robuuste grasmat die beter in staat is om water en voedingsstoffen vast te houden.
💧 Weerstand tegen droogte: In tijden van droogte blijft uw grasmat groen en gezond, omdat Terracottem het vocht in de bodem vasthoudt en geleidelijk aan de wortels levert. Dit helpt uw tuin te gedijen, zelfs onder stressvolle omstandigheden.
 
Onze oprechte dank gaat uit naar al onze klanten, partners en medewerkers die deze reis mogelijk hebben gemaakt. Samen hebben we de wereld groener gemaakt en de kracht van Terracottem verspreid.
 
Op naar nog eens 25 jaar succes en groei als trotse distributeur van Terracottem! 🌱💪 #Terracottem #25JaarSterk #Duurzaamheid #groenleven