Loading...
Loading...

ICL Stress Control (4 – 5 maanden)

15-5-22+2MgO

  • Gezond gras en wortels door gelijkmatige voeding tijdens een lange periode
  • Gelijkmatige verdeling door minigranulaat
  • Minder gevoelig voor ziekten, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig
  • Gelijkmatige groei, minder maaipieken door gebalanceerde voeding
  • Efficiënt en milieuvriendelijk: lage dosering en minimale uitspoeling
  • Arbeidsbesparend: langdurige werking voorkomt veel strooibeurten
Loading...

Beschrijving

SierrablenPlus 15-5-22+2MgO Stress Control heeft een gecontroleerde afgifte van stikstof, die alleen wordt afgegeven tijdens gunstige groeiomstandigheden en helpt om stress-symptomen in de plant te voorkomen. Stress Control helpt met de waterregulering binnen de grasplant. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat de grasplant beter bestand is tegen extreme temperaturen. Door de mini korrels is een lagere dosering zonder visuele impact gemakkelijk te realiseren. De toegevoegde Magnesium verbetert daarnaast de kleur van de plant. Bovendien zorgt het hoge kaliumgehalte voor een goede afharding van de plant.

SierrablenPlus bestaat uit mini korrels met gecontroleerd vrijkomende voedingsafgifte. SierrablenPlus heeft een snel effect en een langdurige werking (3 maanden en 4-5 maanden). Door de unieke coating van PACE en Poly-S komen voedingsstoffen gelijkmatig vrij. Dat is efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk. Door de coating is SierrablenPlus absoluut veilig en er is geen risico op verbrandingsschade.

Door de mini korrels zijn lagere doseringen zonder visuele impact makkelijk te realiseren. SierrablenPlus Stress Control 15-5-22+2MgO levert de beste voorbereiding voor de wintermaanden en zorgt voor een gezonde grasmat in het voorjaar en de zomer. SierrablenPlus Stress Control is geschikt voor gebruik vanaf maart tot oktober.

15-5-22+2MgO

   

Extra informatie

Gewicht25 kg
Werkingsduur

4-5 Maanden

Korreltelling

307 korrels per gram

Korrelpenetratie

7 dagen

Grasreactie

7 dagen

Advies dosering

3 – 4.5 kg/100m²

Samenstelling

15-5-22+2MgO

Toepassingsperiode

Mrt, Apr, Mei, Jun, Jul, Aug, Sept, Okt

Gebruiksaanwijwing

Pas bij voorkeur toe op droog gras. Beregening na toepassen geeft een snellere penetratie van de korrels en startwerking. Voorkom toepassing tijdens vorst of extreme droogte.

Toepassing na beluchtingsprogramma’s zoals vertidraineren, slitten en/of verticuteren, dit voorkomt beschadiging van de korrels.

Strooier typeToedieningKegel-
stand
Strooibreedte
in meters
25 g/m230 g/m235 g/m2
Roterende strooiervolledige dosering44,8OPR
SR-2000 of Accupro 20002x halve dosering44,8LMM 1/2

* De voorkeur gaat uit naar een looppatroon met 2x de halve dosering. Looppatroon: