Loading...
Loading...

ICL Active (4 – 5 maanden)

18-5-18+2MgO

  • Gezond gras en wortels door gelijkmatige voeding tijdens een lange periode
  • Gelijkmatige verdeling door minigranulaat
  • Minder gevoelig voor ziekten, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig
  • Gelijkmatige groei, minder maaipieken door gebalanceerde voeding
  • Efficiënt en milieuvriendelijk: lage dosering en minimale uitspoeling
  • Arbeidsbesparend: langdurige werking voorkomt veel strooibeurten
Loading...

Beschrijving

SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO is een uitgebalanceerde NK meststof met een laag fosfaat gehalte. Het bevat een volledig sporenelementen pakket om plantgezondheid en het herstel van stress te voorkomen of waar nodig herstel te bevorderen. Het is uitgerust met ICL’s gepatenteerde Poly-S en PACE coatings technologiën. Het bevat ook magnesium voor een goede kleur en het voorkomen van stress-symptomen. SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO is voor gebruik in april tot september. SierrablenPlus heeft een snel effect en een langdurige werking (3 maanden en 4 – 5 maanden). Dat is efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk. Door de coating is SierrablenPlus absoluut veilig en er is geen risico op verbrandingsschade.SierrablenPlus bestaat uit mini korrels met gecontroleerd vrijkomende voedingsafgifte. SierrablenPlus heeft een snel effect en een langdurige werking (3 maanden en 4-5 maanden). Door de unieke coating van PACE en Poly-S komen voedingsstoffen gelijkmatig vrij. Dat is efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk. Door de coating is SierrablenPlus absoluut veilig en er is geen risico op verbrandingsschade.SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO is een uitgebalanceerde NK meststof met een laag fosfaat gehalte. Het is uitgerust met ICL’s gepatenteerde Poly-S en PACE coating technologiën. Het bevat ook magnesium voor een goede kleur en het voorkomen van stress-symptomen. SierrablenPlus Active 18-5-18+2MgO is voor gebruik in april tot september en geeft een langdurige werking. Dat is efficiënt, kostenbesparend (lage doseringen) en milieuvriendelijk.

18-5-18+2MgO

   

Extra informatie

Gewicht25 kg
Werkingsduur

4-5 Maanden

Advies dosering

3 – 4.5 kg/100m²

Samenstelling

18-5-18+2MgO

Toepassingsperiode

Mrt, Apr, Mei, Jun, Jul, Aug

Grasreactie

7 dagen

Korreltelling

302 korrels per gram

Korrelpenetratie

7 dagen

Merk

Gebruiksaanwijzing

Pas bij voorkeur toe op droog gras. Beregening na toepassen geeft een snellere penetratie van de korrels en startwerking. Voorkom toepassing tijdens vorst of extreme droogte.

Toepassing na beluchtingsprogramma’s zoals vertidraineren, slitten en/of verticuteren, dit voorkomt beschadiging van de korrels. Dit product niet toedienen met een zaad- en kunstmeststrooier omdat deze strooier de coating kan beschadigen.

Strooier typeToedieningKegel-
stand
Strooibreedte
in meters
20 g/m225 g/m230 g/m235 g/m2
Roterende strooiervolledige dosering44,8PRST
SR-2000 of Accupro 20002x halve dosering44,8MM 1/2NN 1/2

* De voorkeur gaat uit naar een looppatroon met 2x de halve dosering. Looppatroon: