Loading...
Loading...

Dimilin

Dimilim is werkzaam tegen de larvale stadia van verschillende insectensoorten. In een aantal gevallen voorkomt het middel ook het uitkomen van de eieren. Het middel heeft een trage aanvangswerking. Om schade te voorkomen is daarom een tijdige toepassing gewenst, dat wil zeggen op eieren of jonge larven.
Verblijfplaatsen van rundvee (inclusief melkvee), varkens en pluimvee, ter bestrijding van vliegelarven, (Musca domestica, Fannia canicularis en Stomoxys calcitrans). Toepassen op plaatsen waar verse mest ligt en op mest in kelders.

Loading...

Beschrijving

Opmerkingen:

– Aangezien het middel alleen werkzaam is tegen vliegelarven, dienen voor een directe bestrijding van eventueel aanwezige volwassen vliegen andere toegelaten middelen te worden gebruikt.
– Doorgaans dient de toepassing om de 5 à 6 weken te worden herhaald. In pluimveestallen met snelle mestophoping worden kortere intervallen aanbevolen (2 weken).

Dosering:

– in gesloten stallen: 10 ml per 10 m²;
– in open stallen: 20 ml per 10 m²;
– in pluimveestallen met snelle mestophoping: 5 ml per 10 m²;

Voor dit product is een fytolicentie nodig. 

Lees steeds aandachtig het etiket van gewasbeschermingsmiddelen en biociden vóór gebruik en raadpleeg bij twijfel de website www.fytoweb.be  danwel https://www.health.belgium.be/

Extra informatie

Gewicht0,50 kg
Soort

Insecticide