Loading...
Loading...

DCM Vital-Green

Jaarrond bemesten zonder groeipieken

Voor een goede (her)groei in het voorjaar en een continue groei tijdens het seizoen van grassportvelden en gazons. Zonder groeipieken dankzij de combinatie van snelwerkende en organische voedingselementen. Met een aangepast gehalte kalium voor een betere weerstand tegen betreding en droogte en met ijzerchelaat en magnesium voor een intens groene kleur.

NPK (Mg) 14-4-8 (3) met ijzer Fe

Artikelnummer: 5413448020847 Categorieën: , Tags: , , , ,
Loading...

Beschrijving

De beste meststof voor jouw gazon

Ben je op zoek naar de beste professionele meststof-formule voor een diepgroen gazon? Een bemesting met DCM Meststof Vital-Green Gazon geeft een verbluffend resultaat. Deze evenwichtige gazonmeststof bevat een unieke combinatie van bestanddelen die zorgt voor een directe en langdurige werking. Samen met ijzer en het extra magnesium zorgt DCM Meststof Vital-Green Gazon voor een onmiddellijke en intense groenkleuring die het gazon een diepgroene kleur bezorgt gedurende 100 dagen.

Dat een bemesting met DCM Meststof Vital-Green Gazon een prachtig resultaat oplevert, is al veelvuldig getest en bewezen. De professionele formule wordt namelijk ook gebruikt door greenkeepers op golfterreinen en terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook tuinaanleggers zijn enorm tevreden van het prachtige resultaat. Bovendien is 1 zak goed voor 500 m², ideaal dus voor grote gazons!

Door de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine en stof-arme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat voor een egale groei en een perfect resultaat.

DOSIS: 0,3 – 0,5 kg/10 m²

TIP

DCM Meststof Vital-Green Gazon is ook ideaal voor in de zomer. Het gehalte aan kalium zorgt voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen betreding en droogte. Een toepassing na een droogteperiode zal het gazon ook snel opnieuw dicht laten groeien.

Extra informatie

Gewicht25 kg
Dosis

3 – 5 kg / 100 m²

Toepassingsperiode

Jaarrond