Loading...
Loading...

DCM Start

Voorjaarsbemesting, rijk aan stikstof

Ideale meststof voor vroege voorjaarsbemesting van gazons en grassportvelden en een snel herstel na de winter, na het verticuteren of na doorzaai. Bevat zowel snelwerkende als organische voedingselementen voor een verlengde werking.

NPK (Mg) 18-3-3 (2)

Loading...

Beschrijving

Ideaal in het vroege voorjaar of na het verticuteren

Heeft de grasmat gedurende de wintermaanden afgezien? Geef ze dan in het voorjaar een opkikker met DCM START. Deze meststof met nadruk op stikstof (NPK 18-3-3  + 2 MgO) zorgt voor een snelle (her)groei en een goed dichtgroeien van de grasmat. Het extra magnesium zorgt voor een diepgroene graskleur.

De snelwerkende minerale grondstoffen in DCM START zorgen voor een directe werking na het strooien. Door contact tussen het bodemvocht en de MINIGRAN® korreltjes komen de eerste voedingsstoffen zeer snel vrij. Daarnaast bevat DCM START ook langwerkende organische grondstoffen die geleidelijk en continu voedingselementen vrijstellen, in overeenstemming met de behoefte van het gras, voor een continue groei van de grasmat.

DCM START is verkrijgbaar in 25 kg zakken in MINIGRAN®. Dit unieke microgranulaat is zeer homogeen te verdelen over gazons en grassportvelden, voor een homogeen resultaat qua groei en kleur. Daarnaast wordt door de MINIGRAN® TECHNOLOGY de startwerking nog versneld.

Toepassingen DCM START op gazons:

  • voorjaarsbemesting
  • sterk vergeelde gazons
  • magere gazons
  • geverticuteerde gazons
  • na de doorzaai voor een snel herstel

Extra informatie

Gewicht25 kg
Dosis

2 – 5 kg / 100 m²

Toepassingsperiode

Voorjaar

Merk

DCM