Loading...
Loading...

Ever-Edge ProEdge

Voor grotere projecten, de flexibele en sterke ProEdge

De EverEdge ProEdge is duurzaam en eenvoudig te installeren, ondanks zijn 2,5 mm dikte uiterst flexibel. Elke lengte van EverEdge ProEdge meet 2,5 meter en als ze eenmaal zijn samengevoegd, vormen ze een vlakke bovenrand.Pennen van 100 mm worden gebruikt om de stabiliteit van het product te verhogen als het eenmaal op zijn plaats zit. De stabiliteit kan verder worden verbeterd door gebruik te maken van het EverEdge Pin and Sleeve System.

You must purchase at least 5 of this product

This product can be purchased by increments of 5

Loading...

Beschrijving

Voor grotere projecten, de flexibele en sterke ProEdge

ProEdge gegalvaniseerde stalen gazonranden zijn vooral nuttig voor het afbakenen van lange secties, omdat de 2,5 meter lengte een schone, doorlopende rand geeft aan gazons, paden, lanen en opritten.

EverEdge ProEdge is de eerste keuze van landschapsontwerpers en architecten waar een langere, dikkere rand nodig is. ProEdge is in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik op opritten, waarbij het zware staal van 2,5 mm dik voor extra stevigheid zorgt, terwijl de 100 mm lange spikes voor meer stabiliteit zorgen.

Door ProEdge in lengtes van 2,5 meter te produceren, blijft het product uiterst flexibel, ondanks de extra dikte ten opzichte van EverEdge Classic.

ProEdge wordt gebruikt voor een breed scala aan werkzaamheden, met name in opritten, lange paden en in openbare installaties. Het ProEdge gamma is beschikbaar in 75mm (AP), 100mm (BP), 125mm (CP) en 150mm (DP) dieptes zodat er een afboording beschikbaar is voor alle projecten. De AP, BP en CP producten zijn allemaal ontworpen om samen te voegen, zodat er een vlakke bovenrand overblijft. Door de grotere hoogte heeft het DP-product echter een ander verbindingssysteem voor extra stabiliteit.

Standaard EverEdge ProEdge is gegalvaniseerd en vervolgens verkrijgbaar bruin. Andere kleuren mogelijk op bestelling.

ProEdge gazonranden overlappen en vergrendelen. Vergeet niet om 3% toe te voegen van uw werkelijke behoefte.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Hoogte

75mm, 100mm, 125mm, 150mm

Lengte

2500mm

Dikte

2,5mm

Kleur

, ,

Materiaal