DCM Potgrond Huis & Tuin

Universele kwaliteitspotgrond

Voor alle planten in huis en in de tuin. Met lava voor een luchtige structuur waardoor de planten snel inwortelen. Bevat voldoende plantenvoeding voor 100 dagen.

teeltsubstraat – potgrond

DCM Belgie

DCM Potgrond Huis en Tuin 60L

  • Deze kwaliteitspotgrond is zeer geschikt voor alle binnen- en buitenplanten
  • Ook te gebruiken voor het opvullen van bloembakken, potten, schalen e.n.z.
  • Dcm potgrond huis en tuin is dus voor alle planten in en rondom huis en tuin
  • Bemest voor 100 dagen, kant en klaar voor gebuik
  • Deze potgrond bevat lava en dit zorgt voor een luchtige potgrond die een makkelijke en snelle inworteling mogelijk maakt

Extra informatie

Merk

DCM

Inhoud

60L

DCM Potgrond

Zeg niet zomaar potgrond tegen DCM-potgrond!

Planten verpotten, zaaien, stekken en vermeerderen van uw lievelingsplanten is geen kunst, met de juiste middelen en grondstoffen is succes verzekerd!

Het hele assortiment van DCM potgronden vormt daarbij de ideale partner. Uw terras of tuinkamer zal in geen tijd worden omgetoverd tot een ware expositieruimte. Een goede voorbereiding zorgt voor een geslaagd resultaat waarmee u overal zonder aarzelen kan pronken.

Wie planten koopt, een eigen kweek vermeerdert of zaadjes plant, verlangt een goed en voedselrijk substraat voor een gezonde groei en een prachtige bloei. Planten en bloemen in bakken en potten verdienen het beste wat u hen kan geven, daarom heeft DCM een reeks potgronden samengesteld die de behoeften van al uw planten zo goed mogelijk ondersteunen. De pracht en praal van een schitterend bloemenperk zorgt voor een onovertroffen overtuigingskracht.

Een goed substraat bevat naast kalk een aantal voldoende luchtige turfsoorten die zowel lucht als water kunnen vasthouden. Daarom heeft DCM een selectie gemaakt uit de beste tuinturf en turfstrooisels. Dit zwart- en witveen zorgen voor een ideale combinatie inzake vochthuishouding en luchtverdeling in het substraat.

Extra voedingselementen werden aan de potgrond toegevoegd onder de vorm van een aangepaste organische bemesting voor minstens 100 dagen. Specifiek voor elke toepassing werd een keuze gemaakt tussen enkele waardevolle bestanddelen die de kwaliteit van elke potgrond die extra aanvulling geven.

Assortiment potgronden:

DCM Potgrond Huis & Tuin

Een uitmuntende kwaliteitspotgrond voor een lang plantenleven, om al uw bloembakken en potten op te vullen zowel in huis als in de tuin. De DCM Potgrond Huis & Tuin is organisch bemest voor 100 dagen en bevat lavakorrels voor een optimale waterhuishouding.

DCM Ecoterra® Zaaien & Stekken

Een extra fijne textuur en een ideaal evenwicht tussen lucht en vocht maken van de DCM Ecoterra® Zaaien & Stekken het substraat bij uitstek voor een snelle inworteling en een goede kieming van uw zaden en stekken. Het mengsel is kant en klaar voor gebruik.

DCM Potgrond Aquaterra®

Voor wie het aantal gietbeurten wil halveren, heeft DCM een potgrond ontwikkeld waar water-absorberende polymeren aan zijn toegevoegd. De waterkristallen in de DCM Potgrond Aquaterra® houden het water langer vast en geven het af wanneer de plant het nodig heeft. Ideaal voor hanging baskets bijvoorbeeld!

DCM Ecoterra® Geraniums & Bloeiende Planten

DCM Ecoterra® Geraniums & Bloeiende Planten is hét substraat voor het opvullen van bloembakken met geraniums en allerlei zomerbloeiers. Deze potgrond werd eveneens organisch bemest voor minstens 100 dagen en bevat extra klei om water en voedingselementen beter vast te houden.

DCM Ecoterra® Terrasplanten & Mediterrane Planten

De DCM Ecoterra® Terrasplanten & Mediterrane Planten behoudt zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van lava en zorgt zo voor gezonde wortels. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om uw terrasplanten alle nodige voedingsstoffen te geven.

DCM Ecoterra® Kamerplanten

Alle voordelen van de toevoeging van lava zijn eveneens terug te vinden in de DCM Ecoterra® Kamerplanten, uw groene planten en bloeiende planten zullen er ongetwijfeld wel bij varen. Extra kokosvezels zorgen voor een egale verdeling van het aanwezige water in de potgrond.

DCM Ecoterra® Buxus

Om de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen, heeft DCM een aantal specifieke potgronden ontwikkeld. Zo zijn zeewierkalk, klei, lava en organische meststof toegevoegd aan de DCM Ecoterra® Buxus.

DCM Ecoterra® Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende Planten

Voor een aangepaste zuurtegraad voor zuurminnende planten in potten en bloembakken is DCM Ecoterra® Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende Planten uitermate geschikt. De langwerkende organische bemesting zorgt voor een rijke bloei en frisgroene blaadjes.

DCM Ecoterra® Orchideeën

Grove veenbrokjes en een speciale organische bemesting voor orchideeën vormen het ideale substraat voor uw orchideeplanten, DCM Ecoterra® Orchideeën heeft een extra luchtige structuur die ervoor zal zorgen dat wortelrot bij uw lievelingsplanten kan worden vermeden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Huis & Tuin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *